ПОПУСТИ од 7-ми до 20-ти Октомври

Вашата насмевка е наш приоритет

Нашата стручност е врвна, за нас нема нерешливи случаи, ниту половни решенија

За нас

Висококвалитетна медицинска грижа

Стоматолошки услуги

Услуги

Тим на квалификуван стоматолошки кадар

Посветени на вашите стоматолошки потреби

Клиники

Поволни педиатриски стоматолошки услуги

Здрави заби на вашите деца

Закажете преглед
Закажете преглед

НАША ВИЗИЈА

Ние навистина веруваме дека превентивната грижа и образованието се патот кон оптималното здравје на забите. Ние се стремиме да обезбедиме „здравствена заштита на забите“. Затоа, преку разговор со пациентот, се фокусираме на целокупната состојба на устата, забите и непцата. Нашата цел е добро стоматолошко здравје за вас и вашето семејство преку превенција. Наша обврска е да Ви дадеме совет, да Ви помогнеме да се грижите за Вашите заби како би се намалила потребата за стоматолошки третман. Ние Ве советуваме редовно да се врши рутинско чистење на забен камен и меки наслаги, употреба на забен конец, флуорид, бидејќи сето тоа помага во спречување на стоматолошки заболувања.

Сакаме од нашата ординација да излезете насмеани и задоволни затоа што само препораката е вистинската реклама за нас.

Нашето мото е: “модерна стоматологија–безболен третман ” !!!

ВАША ПРВА ПОСЕТА

Вашата прва посета започнува со разговор и консултација со лекар, така што со него можете да ги споделите сите прашања и сомнежи, како и вашите желби.

ВАШ ПРЕГЛЕД:

  • ние слушаме за да можеме да го разбереме Вашиот проблем
  • ние го објаснуваме можниот третман многу внимателно
  • ние одговараме на сите Ваши прашања
  • ние ја избираме опцијата за третман кој е можен за Вас
  • ние Ви дозволуваме да ги изберете опциите што Ви се достапни
Сите клиники

+

Години постоење

+

Задоволни пациенти

Клиники

+

Доктори на стоматологија

последни новости

Новости , настани и корисни совети

13 окт, 2020
"Дарувај крв, спаси живот"

Почитувани вработени во  Стоматолошкиот клинички центар, 
На 15-ти Октомври (четврток) во периодот oд 11 до 16 часот во просториите на клиниката ќе се одржи крводарителска акција.
Овој ден е ВАШ и НАШ предизвик:
"Дарувај крв, спаси живот"

29 јун, 2020
Известување за обавување на специјализации

 Ве известуваме дека почнувајќи од 01.07.2020 година, продолжува објавувањето на практичната обука предвидена со планот и програмата за специјализации на докторите на стоматологија 

Искуства и коментари на нашите задоволни пациенти

Квиз