ВИП кабинети

Стоматолошки клинички центар активира современо опремени ВИП кабинети. Пријатна атмосфера, квалитетна опрема, софистицирана услуга.

Кај нас ВИП не е синоним за посебни. 

Одберете го Вашиот омилен стоматолог во термин кој токму Вам Ви одговара. Комплетна ВИП услуга во новите ВИП кабинети. Заслужувате да се чувствувате посебно!

телефон  078 380 414 

Само еден повик Ве дели од Вашиот термин.  
 

Контакт информации

  • Телефон

    078 380 414

  • Работно време

    24/7

  • Е-пошта

    contact@stomatoloskaklinika.mk

Закажете преглед