Почитувани вработени во  Стоматолошкиот клинички центар, 
На 15-ти Октомври (четврток) во периодот oд 11 до 16 часот во просториите на клиниката ќе се одржи крводарителска акција.
Овој ден е ВАШ и НАШ предизвик:
"Дарувај крв, спаси живот"