По повод патронатот на ЈЗУ Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар ,,Свети Пантелејмон" подготвивме одлична промотивна акција за нашите пациенти - 20% попуст на Импланти, Порцелански Коронки и Поставување на Фиксни Протези.
👉Искористете ги одличните попусти и направете уште денес нешто за Вашата блескава насмевка со помош на нашиот стручен тим на специјалисти.
😁Вашата насмевка останува наш приоритет!