Почитувани,

Ве известуваме дека услугите на Одделот за општа анестезија и реанимација при Стоматолошкиот клинички центар Скопје се одлагаат на неодредено време.

Функционирање на истиот е условено од ангажманите на лекарите анестезиолози кои во овој период се распоредени за помош на пациентите со Cоvid-19.

Доколку имате потреба од санација на заби под општа анестезија а имате акутен проблем, истиот ќе се третира во амбулантски услови.

Закажете термин на на телефонските броеви 02 299 005 и 075 233 343.

Ви благодариме на разбирањето.