Почитувани, доколку имате итна и неодложна потреба од стоматолошка интервенција , јавете се на телефонските броеви 078 380 251 и 02 3299 007, на кои ќе имате можност директно да разговарате со стоматолог кој ќе Ви даде совет за прва помош во домашни услови или доколку е неопходно ќе Ви биде закажан термин на клиника. Избегнете непотребно напуштање на домот, грижете се за Вашето и здравјето на сите околу Вас.